Σταθερά στην κορυφή για 4η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE κατακτώντας την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024. Η ελληνική αποστολή απαρτιζόταν από τους Νικολέτα Κοϊμτζή και Άγγελο – Σπυρίδων Γεωλδάση.
Σπουδαστές σχολών από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν για 13η συνεχόμενη χρονιά στη γαλλική πόλη Ρενς (Reims) σε έναν από τους σπουδαιότερους γαστρονομικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων chef, με κριτική επιτροπή μια ομάδα διακεκριμένων Γάλλων chef & pastry chef, βραβευμένων με αστέρια Michelin αλλά και με τον ανώτερο τιμητικό τίτλο που μπορεί να αποδοθεί σε έναν επαγγελματία Γάλλο chef, εκείνον του MOF (Meilleur Ouvrier de France).
Οι Έλληνες σπουδαστές δημιούργησαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο, εντυπωσιάζοντας τους κριτές τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο με τον επαγγελματισμό τους.
Την προετοιμασία τους ανέλαβαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, κύριοι Μάκης Καλόσακας και Χάρης Ψιλόπουλος και ο καθηγητής μαγειρικής της Σχολής, κύριος Μιχάλης Νουρλόγλου, που με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους, στάθηκαν δίπλα τους από την πρώτη μέρα, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και αξιολογώντας την προπονητική τους εξέλιξη.
Ακολουθείστε το yougogreece.gr στο Google News και στο Facebook